Thomas Hoveniers nieuwe sponsor voor het 2e elftal

Het 2e elftal heeft zijn eerste wedstrijd afgelopen zaterdag mogen spelen in het nieuwe tenue met dank aan sponsor Thomas Hoveniers. Thomas Hoveniers is al lid van BZSV Support maar heeft onlangs ook kenbaar gemaakt het 2e elftal te willen sponsoren. De komende jaren prijkt dan ook het logo van Thomas Hoveniers op het shirts.

Zowel de sponsorcommissie als het 2e elftal wil Thomas Grootjans via deze weg hiervoor nogmaals hartelijk danken!

Sponsorcommissie
Ruud Leeuw

Verbod BLOS op spelen kunstgrasveld voor spelers tot 18 jaar

Vandaag heeft de BLOS besloten om spelers tot 18 jaar te verbieden op de kunstgrasvelden te spelen. Meer info via onderstaande link.

https://www.borneboeit.nl/44073/sport-hobby/jeugd-toch-niet-meer-op-kunstgras

Ik verzoek jullie in overleg met elkaar hier voorlopig een mouw aan te passen.
In de loop van de week wordt een besluit genomen met wat we doen t.o.v. de senioren.

BZSV NK 35+

Vrijdag a.s. wordt bij BZSV de Blauwwitters voor het 4e achtereenvolgende jaar de voorronde voor het NK 35+ gespeeld. De eerste wedstrijden worden om 19.15 uur gespeeld. De finale staat gepland voor 21.25 uur. De winnaar plaatst zich voor de districtsfinale op 3 juni 2016 bij CSV Apeldoorn. De landelijke finale zal op zaterdag 11 juni 2016 worden gespeeld op het KNVB terrein in Zeist.

10 teams gaan met elkaar de sportieve strijd aan. Uiteraard bent u van harte welkom om de sfeer te komen proeven en uw favoriete team aan te moedigen.

Na afloop maken we er een gezellige avond in het clubhuis met medewerking van DJ RobM.

Namens de toernooicommisie,
Martijn Veenhoven

Bijlage: Programmaboekje NK 35+

35- en 45-plusvoetballers mogen bij BZSV Blauwwitters het veld weer op!!

Cf7xtV8WsAAoGdH
De successenvolle toernooien 7×7 35/45+ voetbal gaan weer van start.

De KNVB organiseert ook dit seizoen de jaarlijks terugkerende 7×7 35/45+ toernooien. In het hele land mogen teams, bestaand uit leden en niet-leden, meedoen aan deze toernooien voor 35+ en 45+ teams. De deelname is gratis! De voorrondes op vrijdag 20 mei vinden in onze regio plaats bij BZSV de Blauwwitters in Borne. Het is het 4e achtereenvolgende jaar dat de KNVB de keuze laat vallen op BZSV de Blauwwitters als gastvereniging. Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking.

Kies of je mee wilt doen bij de 35+ leeftijdscategorie of de 45+ leeftijdscategorie en schrijf je in door op onderstaande link te klikken;
Voor 35+
Voorronde NK35+ BZSV de Blauwwitters Borne
Voor 45+
Voorronde NK45+ BZSV de Blauwwitters Borne

Om jou en je team in te schrijven voor een voorronde hoef je alleen maar je naam en e-mailadres achter te laten. Je ontvangt dan van de KNVB een bevestigingsmail met een activatielink die je inschrijving compleet maakt. Na sluiting van de inschrijvingsperiode op 10 mei ontvang je informatie over de aanvangstijden, de deelnemers en het speelschema.

De winnaar van deze voorronde plaatst zich voor de districtsfinale die een week later wordt gehouden op een nog nader te bepalen locatie.

Een finale voor iedereen
De landelijke finale is in juni op het KNVB Sportcomplex in Zeist. Voor de teams die zich hiervoor weten te plaatsen, wordt een luxe spelersbus geregeld. Ook vrienden, familieleden en supporters kunnen zo mee naar Zeist om hun team aan te moedigen.

Logo-BZSVknvb

Indeling senioren 2015/2016

Geachte seniorenleden,

Bijgaand de elftalindeling voor het nieuwe seizoen.
De eerste trainingen voor de eerste en tweede selectie beginnen op dinsdag 4 augustus 2015.

Trainingstijden & veldindeling
1e selectie op donderdag van 19.30 uur tot 21.00 uur (hoofdveld)
2e selectie op donderdag van 19.30 uur tot 21.00 uur (hoofdveld)
4e elftal op donderdag van 19.30 uur tot 21.00 uur (trainingsveld achter de tribune)

Mocht onverhoopt jouw naam niet op de indeling staan neem dan contact op met Pascal van Oosten (m 06-12762322 / e pcvanoosten@hotmail.com)

Voor iedereen een fijne vakantie gewenst en tot ziens in het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur