Topvoetbal bij BZSV en NEO voor JO16

Tijdens het paasweekend vindt op de hoofdvelden van BZSV en NEO een groots internationaal voetbaltoernooi plaats voor Jongens Onder 16: de FC TWENTE FOOTBALL CUP 2018.

Deelnemende ploegen zijn :
FC Twente, Västerås SK, ADO Den Haag, PSV Eindhoven, FC Emmen, KV Mechelen, SK Slavia Praha en FC Tatran Prešov.

Op zaterdag 31 maart start het programma om 10 uur en eindigt rond 15.30 uur.
Op zondag 1 april staat ’s ochtends het programma gepland tussen 9 uur en 11.05 uur en ’s middags wordt er om 13.15 uur gestart met de finalepartijen, welke rond 16.30 uur beëindigd zullen zijn.

Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking tussen de drie voetbalverenigingen in Borne!

De organisatie van dit toernooi vraagt voor deze twee dagen 8 teambegeleiders. Deze oproep geldt zowel voor vrijwilligers van NEO als voor vrijwilligers van BZSV en BVV Borne.

De taakomschrijving van deze teambegeleiders is:
– Verwelkomen van het toegewezen team
– Verstrekken van informatie
– Volgen van het desbetreffende team gedurende de toernooidagen
– Team voorzien van informatie zoals het programmaboekje etc.
– Zorg dragen voor correcte uitvoering van speelschema, zorgen dat het team op tijd verschijnt
– Verwijzen naar nevenactiviteiten zoals de lunch
– Regelmatig contact houden met betreffende team, voor eventueel te regelen zaken
– Representatieve houding
– Enige kennis van Duits of Engels is gewenst bij diegenen die een buitenlands team begeleiden.

Wij hopen dat we op deze korte termijn genoeg mensen enthousiast kunnen maken om een bijdrage te leveren voor dit toernooi! Dus meld je aan als begeleider van een van de teams.

Daarnaast willen we jullie allemaal uitnodigen voetbal te komen kijken om deze internationale teams in actie te kunnen zien.

Lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan dit grote internationale toernooi neem dan contact op met Jacco (06-54777585), Job (06-150568689), of Anne-Marie (06-46066989).

Namens het bestuur,
Anne-Marie Kreuwel

28/3: Paasactiviteit kidsclub

Hoi hoi,

Op woensdag 28 maart staat er weer een Paasactiviteit gepland voor de Kids, op de site van de KidsClub B.Z.S.V. kun je jezelf heel gemakkelijk aanmelden kijk op, http://kidsclubbzsv.simpsite.nl en ga naar de pagina binnenkort & aanmeldingen en geef je snel op met het aanmeldingsformulier (liefst voor 21 maart) lukt het je echter niet !! dan mag je jezelf ook persoonlijk opgeven bij;
Nicol Zielman of bij Desiree Witten.

Tot dan….👋🤡🖐

mvg, Nicol en Desiree
KidsClub B.Z.S.V.

Paaseieren zoeken

21/4: Koppeltoernooi

Beste Bzsv de Blauwwitters,

Binnenkort wordt er een groot darttoernooi🎯 in ons clubhuis georganiseerd 👍
Harold de Groot & Angelique Jansen kwamen op het idee om de Club en zeker de kantine weer een boost te willen geven, samen met een paar dart vrienden gaan ze een gigantisch groot darttoernooi 🎯 op touw zetten,
fijn dat er nog grote club liefde aanwezig is.

Harold & Angelique veel succes en zet hem op
en denk namens iedereen die BZSV een warm hart toedraagt Bedankt !!

Belangrijke informatie oliebollentoernooi a.s. zaterdag 6 januari 2018

AANMELDINGEN JEUGD:
Wij krijgen momenteel nog steeds aanmeldingen binnen via de mail. Iedereen van de jeugd die zich nog niet heeft opgegeven, niet getreurd je kan je op de dag zelf nog aanmelden binnen bij de organisatie!

AANMELDINGEN SENIOREN:
Er kunnen geen teams meer aangemeld worden.

Wij verzoeken iedereen zich om half 12 binnen bij de organisatie te melden (ook als je per mail of bij je leider hebt aangemeld)!
 
Tot zaterdag!

Organisatie oliebollentoernooi 2018

De Blauwwitters werken hard, maar worden niet beloond.

Van te voren waren er al vele verwachtingen bij het duel tussen de Blauwwitters en Bruchterveld. Immers, in de voorbereiding werd er tegen elkaar gespeeld en verpletterde Bruchterveld de Blauwwitters.
Voor de Blauwwitters een mooie meting om te zien of er vooruitgang is geboekt in de afgelopen weken.

Op een nat en winderig sportpark t’ Wooldrik werd er om 14.30 uur afgetrapt door de Blauwwitters. Bruchterveld had vanaf het begin het meeste balbezit en een licht veldoverwicht. Bruchterveld kwam niet veel verder dan rond spelen achter in. De Blauwwitters werkten keihard en vochten om elke meter waardoor de bezoekers het spel niet konden maken. In de counter konden de Blauwwitters zelf enkele keren gevaarlijk worden. Zo ook in de 21ste minuut. Nadat eerst Emiel van der Pol een bal van de doellijn haalde die iedereen al had geteld speelde Rik van der Vegt zich in de tegenaanval knap vrij en gaf een prachtige pass op de diep lopende Thijs Oude Groeniger. Deze mocht alleen op de keeper afgaan en schoot uiterst cool de 1-0 binnen.
In de reactie op deze tegentreffer zette Bruchterveld nog iets aan om de gelijkmaker te forceren. In een scrimmage voor de goal van Emiel van der Pol kreeg de spits van Bruchterveld de bal gelukkig voor zijn voeten en kon gemakkelijk de gelijkmaker binnen schieten.

In de tweede helft werd er nog nauwelijks gevoetbald door beide partijen. Het weer werkte niet mee en echt gevaarlijk konden beide teams ook niet meer worden. Bruchterveld schoot al zijn ballen (geholpen door de harde wind) over de achterlijn en de Blauwwitters bedienden zich middels de lange bal. In de 70ste minuut nog wel een prachtige aanval van de Blauwwitters. In het strafschopgebied schoot Jason Kimmels uiteindelijk keihard op de paal. Het middenveld van BZSV de Blauwwitters verdiende inmiddels een groot compliment daar het in hoog tempo het complete veld moest belopen.
Ook achterin speelden Sam van de Vegt en Patrick ten Brink een puike wedstrijd. Vooral Patrick vocht als een leeuw en kon hierdoor meerdere keren voorkomen dat Bruchterveld gevaarlijk kon worden.
Helaas eindigde de middag nog in mineur voor de Blauwwitters. Nadat eerst al een doelpunt van Bruchterveld terecht was afgekeurd wegens buitenspel kreeg Bruchterveld in de allerlaatste minuut van de wedstrijd nog een vrij trap halverwege de helft van de Blauwwitters. Bij het nemen van deze vrije trap stonden drie spelers van Bruchterveld buitenspel waarna grensrechter Danny Rotman geheel terecht vlagde. De scheidsrechter zag echter niets en in de seconden daarna scoorde Bruchterveld aanvaller Alberts de 1-2. De vlag bleef omhoog maar de scheidsrechter wilde hier niks van weten en besliste hiermee de wedstrijd.
De Blauwwitters dropen verslagen van het veld af. Hoewel de teleurstelling enorm groot was kunnen trainer Quak en zijn spelers veel positieve dingen uit de wedstrijd halen. Door keihard werken maakten de Blauwwitters het Bruchterveld 90 minuten erg moeilijk en was zelfs winst niet ondenkbaar geweest. Een transformatie vergeleken met de eerdere pot tegen Bruchterveld.
Volgende week spelen de Blauwwitters uit tegen sportclub Daarle, dat nog geen punt liet liggen.

Verslag BZSV de Blauwwitters – Sportclub Rijssen

Met een overwinning op Sportclub Rijssen is BZSV de Blauwwitters het seizoen goed gestart. Om half drie floot scheidsrechter Otter voor het begin van een enerverende wedstrijd, de eerste kans was voor de van Bentelo teruggekeerde Patrick ten Brink die zijn schot zag gekeerd worden door Ronnie Nijland. Wat zich vanaf dat moment afspeelde was een sterk verdedigend spelend Sportclub Rijssen dat zich liet inzakken tot haar eigen 16-meter, en een sterk spelend BZSV de Blauwwitters dat zich in sommige situaties meer had moeten belonen. Onder leiding van de centrale verdedigers, Sam van de Vegte en Jeffrey Hijma werd er het eerste half uur met een hoog baltempo gespeeld. Vooral via de linkerkant kon de opkomende Hein Letteboer steeds gevaarlijk worden. Na 20 minuten kon het thuispubliek juichen.

Het eerste doelpunt van het nog prille seizoen werd gescoord door spits Joey Snijders, die een afgemeten voorzet van Hein Letteboer strak de hoek in kopte. Na dit doelpunt kantelde de wedstrijd voor de Blauwwitters van een voetballende middag naar een middag vol met duels en strijdlust. Nadat sc Rijssen 35 minuten helemaal zoek was gespeeld besloot het om het over een andere boeg te gooien. De linksbuiten van Rijssen werd gewisseld voor een verdediger om meer grip te krijgen op de wedstrijd. De teams kwamen meer in evenwicht met elkaar en op slag van rust kon Rijssen zelfs de 1-1 maken. Een overduidelijke overtreding werd niet afgefloten en Thijs Theijink maakte hier dankbaar gebruik van om zijn team langs zij te helpen.

In de rust werden enkele wijzigingen getroffen, één daarvan was het inbrengen van de van een blessure terugkerende Emiel Konink. Met deze wissel veranderde het spelbeeld niet drastisch, Sportclub Rijssen speelde de lange bal maar creëerde weinig, BZSV de Blauwwitters probeerde zich onder de druk uit te spelen en kreeg verschillende kansen op de 2-1. Na 25 minuten spelen in de tweede helft kwam deze voorsprong er voor de Blauwwitters. Nadat Robin Ravers de lat al had getroffen namens de Blauwwitters werd even later een kans koelbloedig afgemaakt door de ingevallen Emiel Konink. Na een steekpass kwam hij één op één met de keeper en schoot hij koeltjes de 2-1 binnen. Een kwartier voor tijd kwam er nog een nare verrassing uit de borstzak van scheidsrechter Otter, hij gaf een rode kaart voor een ietwat onbesuisde actie ten opzichte van de net ingevallen linksbuiten van Sportclub Rijssen. Dit besluit werd dankbaar aangegrepen door Sportclub Rijssen om een slotoffensief in te zetten, maar deze kwam totaal niet van de grond. De thuisploeg creëerde met 10 man de beste kansen met nog een bal op de paal van debutant Jason Kimmels. Na het verstrijken van de negentig minuten en de bijgetrokken blessuretijd was er een algeheel gevoel van ontlading bij het team van BZSV de Blauwwitters. Met een prima overwinning en goed voetbal in de eerste helft werkt het team van Aart Jan Quak met goede moed toe naar de thuiswedstrijd tegen Bruchterveld op 7 oktober. Volgende week is BZSV de Blauwwitters vrij geroosterd, dinsdag speelt het thuis om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen AJC.

Indeling jeugdteams

Hieronder de (voorlopige) indeling van onze jeugdteams.
Mocht er onverhoopt een naam verkeerd staan of ontbreken dan graag een berichtje naar jeugdcommissie@bzsv.eu.
Definitieve informatie m.b.t. o.a. de trainingstijden ontvangt u te zijner tijd via de desbetreffende groeps-WhatsApp.


JO8-1
– Gijs van Oosten
– Milan Kemper
– Raphael Kaya


JO9-1
– Justin Hiddink
– Stijn Tenhage
– Wesley Huiskes
– Twan Viskaal
– Justin Drenth


JO11-1
– Jacob van Niftrik
– Stijn Kwast
– Chen Geelen
– Dyon Morsink
– Tygo Klieverik
– Mart Kemper
– Jurjen Eppinga
– Toine Vije
– Julia Kimmels
– Faye Bussenius


JO13-1
– Jelle Menke
– Tycho Gazenbeek
– Ruben Conejos
– Thijmen Tenhage
– Cas Huizinga
– Lucas Gerritsen
– Ruth Haverkamp
– Maud Haverkamp
– Mart Zielman
– Mitchel Broekate
– Emily Ladojan
– Jamie Broekate
– Jarnel Rotman
– Niels de Beer
– Sem Klieverik
– Kaitlin te Vaarwerk
– Nikita Wijksma


JO15-1
– Lestyn Sabel
– Erik Voogd
– Max Gazenbeek
– Dante Maathuis
– Damian Pelger
– Damian Somhorst
– David Kamp
– Kimberley Bussenius
– Collin Haverkamp
– Thijmen Lotgerink Bruinenberg
– Redondo te Vaarwerk
– Esmee Pieper
– Tim de Beer
– Shirley Broekate
– Mike Wijksma


JO17-1
– Ruben van der Sar
– Jesper Voogd
– Dennis Drenth
– Wiert ter Bekke
– Joey Driezes
– Dion Huiskes
– Casper Schiller
– Ids Veenstra
– Martijn Wolbers
– Chris Conejos
– Winston Somhorst
– Pim Kwast

Soos-middagen najaar 2017

Op onderstaande data zijn er weer soos-middagen in t’Kuierhoes.

Donderdag 21 september.
Donderdag 19 oktober.
Donderdag 16 november.
Donderdag 14 december.

Alle datums aanvang 14.00 uur.

Laatste info Jeugdkamp 2017

Aankomende vrijdag is het al zover, jeugdkamp 2017. In de bijlage de lijst met spullen die de kinderen bij zich moeten hebben!

Het Aloha Hawaii BZSV-kamp begint op vrijdagavond 9 juni om 20:30 in Weerselo (Alofssteeg 1, 7595PD), het kamp is afgelopen op zondag 11 juni om 11:00. Voor de F-jeugd eindigt het kamp op 10 juni 19:30.

JO9-1 Voorjaarskampioen

Nu alle competitiewedstrijden zijn gespeeld kunnen we de balans opmaken van een mooi seizoen bij onze jeugd.

Meteen maar beginnend bij de JO9-1, in het najaar geëindigd op de 5e plek en nu in dit voorjaar ongeslagen kampioen geworden met 76 doelpunten voor en 18 tegen.
Jongens en meisje, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

De JO9-2 heeft dit seizoen afwisselend wedstrijden gewonnen en verloren en zijn daarmee zowel in het najaar als ook in het voorjaar op de 6e plaats geëindigd.

Ook de JO11-1 had dit voorjaar de smaak goed te pakken, na het najaar op de voorlaatste plek te hebben afgesloten werden in het voorjaar toch de meeste wedstrijden gewonnnen. Helaas werden in de laatste weken de wedstrijden tegen de nummers 1 en 2 verloren maar desondanks mogen zij trots zijn op hun 3e plek.

De JO13-1 liet dit seizoen een mooie stijgende lijn zien. In het najaar zijn zij als 9e geëindigd. In het voorjaar was er voetballend een mooie vooruitgang te zien met een aantal spannende wedstrijden waarbij de tegenstander dan helaas net iets vaker aan het langste eind trok. Desondanks een mooie 8e plek.

De JO15, die in het najaar ongeslagen en met ruime cijfers kampioen zijn geworden, is dit voorjaar een klasse hoger gaan voetballen. Maar ook in deze klasse konden zij prima meekomen maar moesten zij er duidelijk meer voor doen. Desondanks zijn zij dit voorjaar als 4e geëindigd.
Voor de JO15 is er nog één belangrijke wedstrijd te gaan, a.s. zaterdag (27/5) spelen zei de bekerfinale tegen NEO (in Varsseveld).

Leiders en trainers, bedankt voor jullie inzet voor onze jeugd.

Vrijdag 19 mei 1ste voorronde NK 35+

Vrijdag 19 mei wordt bij BZSV de Blauwwitters de eerste voorronde voor het NK35+ gespeeld. Het speelschema en de kleedkamerindeling kunt u hier inzien.
We verzoeken alle teams 30 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis.

De prijsuitreiking vindt na afloop plaats in het clubhuis. De winnaar plaatst zich bovendien voor de regiokampioenschappen met als inzet deelname aan het NK35+ in Zeist.

We wensen iedereen een prettig en sportief toernooi.

BZSV de Blauwwitters wint afscheidsduel

BZSV de Blauwwitters heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Zuid-Eschmarke met 5-2 gewonnen.
BZSV nam in het laatste thuisduel afscheid van Ruben de Groot en Melger Krol die na dit seizoen afzwaaien.

BZSV de Blauwwitters begon de wedstrijd onfortuinlijk. Meerdere goede kansen werden gemist door de thuisploeg. Zuid-Eschmarke deed dat aanvankelijk beter. Ze maakten de 0-1 na slordig uitverdedigen.
Gelukkig kwam het allemaal goed deze middag voor de Blauwwitters. Het baltempo ging wat omhoog en kansen kwamen. Verdedigend domineerde Hoje Sebastiao van BZSV de Blauwwitters.
Na een klein kwartier spelen kon Jordy Blijleven na een goeie steekpass op het doel afgaan en hij rondde koel af.
Even later was het weer Jordy Blijleven aan de bal in het strafschop gebied, hij kreeg een duw en de goed leidende scheidsrechter gaf een penalty. Melger Krol schoot deze uiteindelijk beheerst binnen.
In de tweede helft zette BZSV nog wat aan. Dit leidde tot het mooiste doelpunt van de middag. Robin Ravers legde van 20 meter aan en schoot de bal vast in het kruis.
Zuid-Eschmarke kon het hierna allemaal niet meer belopen en gaf het een beetje op.
Even later mocht Emiel Konink ook nog scoren. Hij nam een afzwaaiende bal in een keer op de wreef en schoot vernietigend binnen.
Daarna maakte Zuid-Eschmarke nog de 4-2 maar dit mocht niet meer baten.
Het slotakkoord was voor Joey Snijders, hij werd in de 16 meter goed aangespeeld, draaide beheerst naar de goal, en schoot de bal in het netje. 5-2

BZSV de Blauwwitters heeft op een waardige manier afscheid genomen van zijn spelers. Melger Krol stopt na 12 jaar spelen in de selectie met het eerste elftal. Ruben de Groot stopt na 7 jaar eerste elftal en vele jaren als aanvoerder helemaal met voetbal in verband met zijn studie.
Ook voor trainer Vincent Morsink, leider Henk de Graaf en speler Dine Traore was het de laatste thuiswedstrijd. Allen stoppen na dit seizoen.
Volgende week speelt BZSV de Blauwwitters nog tegen DRC. Het kan dan met winst nog een 4e plek in de competitie behalen.